Relax Kids

Wat is een relax Kids les

Tijdens een Relax Kids (5 t/m 8 jaar) en Little Stars les ( 2,5 t/m 4 jaar )krijgen kinderen op een leuke en speelse manier allerlei handvaten en vaardigheden mee waardoor ze zich beter in hun vel voelen, (meer) zelfvertrouwen krijgen, zich (beter)kunnen concentreren, beter slapen,(beter) met stress om kunnen gaan en hun grenzen leren aangeven en leren respecteren/aanvoelen van de ander. Het is spelenderwijs in balans komen. De nadruk ligt vooral op ontladen van energie, plezier hebben en vooral doen en beleven!

Een relax kids les bestaat uit lekker bewegen, spelletjes, eenvoudige strechting /yoga , onderlinge kindermassage (over de kleding), ademhaling oefeningen, positief denken en ontspannende verhalen om zo tot rust te komen. Iedere les is er een leuk thema zodat ze heerlijk mee genomen worden in een fantasie wereld🤩 we sluiten de les af met iets creatiefs

Tijdens Relax Kids lessen krijgen kinderen op een leuke en speelse manier heel wat tools en vaardigheden mee waardoor ze zich beter in hun vel voelen, (meer) zelfvertrouwen krijgen, zich (beter) kunnen concentreren, beter slapen, (beter) met stress om kunnen gaan en hun grenzen (beter) leren kennen en leren aangeven.

Het is spelenderwijs in balans komen. Bij de lessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

 

Ideaal voor kinderen die:

Klagen over hoofdpijn, een vol hoofd

Weinig zelfvertrouwen hebben

Moeilijk vriendjes kunnen maken

Snel boos worden of snel huilen

Vaak zeggen ík durf dat niet’of ík kan dat niet’

Angstig zijn

Moeite hebben zich te concenteren

Tevens zorgt het voor meer onderlinge verbondenheid in de groep

Contact Me 

Martine Bogaard 

Witte Paters 13

7041 SR, 's- Heerenberg

06-13605686