over mij

Mijn naam is Martine Bogaard, getrouwd en super trotse moeder van 2 meiden. Al sinds 2003 heb ik een praktijk voor massage therapie en natuurlijke huidverzorging. Mijn werk is mijn passie! Door de jaren heen heb ik veel bijscholingen gedaan waaronder babymassage, zwangerschapsmassage, Dorn therapie, voetreflex massage, metamorfose massage en aromatherapie. Steeds meer krijg ik ook kinderen in mijn praktijk. Prachtig om te zien wat een massage allemaal voor ze kan betekenen en hoe mooi ik het zelf vindt om met kinderen te mogen werken. Een weg die ik ben ingegaan en met veel plezier bewandel. Waarom beginnen met bewustwording als je groot bent als het ook als kind al kan.

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met Happy Kids Massage. Onze oudste dochter had geen fijne start in groep 4. Er waren veel brandjes die geblust moesten worden en ze voelde zich niet prettig in de groep wat  zorgde voor veel verdriet en geen zin om naar school te gaan. Kon ik de groep maar bereiken met massage …..na een korte zoektocht kwam al snel Happy Kids Massage op mijn pad. Een prachtige methode die ik 3 maanden 2 keer per week heb mogen geven in de klas van onze dochter. Prachtig wat dit met de kinderen doet! Zoveel meer rust en respect voor elkaar! Onze lieve meid ging weer met plezier naar school. Voor mij is dit een prachtige methode om zo, zoveel mogelijk kinderen te kunnen bereiken en veel rust, respect, en onderlinge verbondenheid te brengen in een groep maar ook thuis.

De maatschappij van tegenwoordig vraagt soms veel van ons en onze kinderen. Als volwassene heb je allerlei mogelijkheden om te kiezen voor even rust, even ontspannen van alle gekte om je heen. Voor een kind is dat soms wat lastiger. Die gaan/moeten met de drukte van alles om ons heen mee. Het kan er voor zorgen dat een kind zich terug trekt, veel moe is of juist negatieve aandacht vraagt. Een waardevolle les wat bij het opgroeien hoort is dan ook in mijn ogen, hoe kan ik ontspannen , voelen en ook uitspreken van wat je voelt. Dit geeft een kind vertrouwen , vertrouwen in zichzelf en hij/zij leert grenzen stellen. De Relax Kids en Happy Kids Massage Lessen die ik aanbied, geven op een leuke en speelse manier allerlei handvaten en vaardigheden hiervoor. Voor mij een missie die ik met veel liefde en respect uitdraag.

 

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met mij op en kijk eens rond op deze website. Mijn Facebook pagina en instagram account geven misschien ook een goed beeld van Magische Handjes en van mij. 

 

Wie weet zie ik je eens bij een massage, workshop, training of groepsles!

 

Magische groet,

Martine Bogaard

Contact Me 

Martine Bogaard 

Witte Paters 13

7041 SR, 's- Heerenberg

06-13605686